Selecteer een pagina

Producten

Onze favorieten

9-media-Martijn-de-Jager

Met een verscheidenheid aan diensten en op maat gemaakte oplossingen, zijn wij er 100% klaar voor om jouw volgende project aan te pakken. Kijk hieronder om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen en neem contact op met eventuele vragen.

Portretten

Elkaar leren kennen in je bedrijf door je persoonlijke verhaal te vertellen in een sfeervolle video. Vooral bij grote organisaties is de afstand tussen de top en de medewerkers, maar ook tussen afdelingen vaak groot. Met wie ben je eigenlijk allemaal aan het werk? Een mooi portret van iemand over meer dan werk: over wat hem of haar drijft, over de achtergrond, opleiding, prive, noem maar op: hierdoor leer je iemand pas echt kennen en dat helpt om meer met elkaar in contact te komen.

Jaarcijfers-presentaties

Online je jaarcijfers presenteren, dat is voor iedereen helder en makkelijk. We zien dat dit goed werkt voor alle stakeholders. Soms hebben we een heel strak format, de andere keer in de vorm van een interview of we maken een video aan de hand van de meest in het oog springende gebeurtenissen en beelden. Het is onze uitdaging dit levendig te maken.

Recruitment Films

Personeel is schaars. Op alle mogelijke manieren proberen organisaties mensen binnen te halen of aan zich te binden. Online is het platform en video vaak het beste medium om mensen warm te maken voor jouw organisatie. Wij doen er alles aan om nét dat ene beeld of die ene quote te vangen waardoor je opvalt.

Corporate Movie

Bedrijfsfilms zorgen voor een sfeervolle indruk van jouw bedrijf. Zo wordt op een prettige, energieke manier getoond wat het bedrijf doet en waar het voor staat. We zoeken naar de kern en zorgen voor ‘’een heldere boodschap, en vooral ook dat wat je uniek maakt”. Een film die lang mee kan!

Diensten

en verder…

Webinar

Webinar

Zeker in een tijd waarin veel mensen vanuit huis werken is een Webinar een manier om mensen toch bij elkaar te brengen. Wij organiseren Webinars en hebben ook veel ervaring met het hosten van een Webinar. Films voor tijdens deze events horen er ook bij. Ze moeten voldoen aan de eisen van een Webinar; vooral inspireren en niet teveel woorden (want die zijn er al genoeg).

Podcast

Podcast

De opmars van de Podcast is niet te stuiten en dat begrijpen we maar al te goed. Hoe fijn is het als je onderweg bent of een stuk aan het wandelen om naar interessante verhalen te luisteren of kennis op te doen? Feitelijk is het (slow) radio maken. Elsemieke heeft jarenlang voor Veronica verschillende radioprogramma’s gemaakt en kent de wetten van formats van het gesproken woord.

Foto-de-Groene-Afslag

Neem contact met ons op

Bezoekadres

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV Laren

Copyright © 2023 9 Media All rights reserved.

Website ontwikkeling i.s.m. MadSpider